De wereld is complex en verandert continu. Je wordt uitgedaagd snel en ‘agile’ beslissingen te nemen, stappen vooruit te maken, goed om te kunnen gaan met veranderingen, onzekerheid en complexiteit. En veerkrachtig zijn!

Alleen je intellect gebruiken is niet meer genoeg. Je moet ook je intuïtie inzetten; hoofd-hart-buik dus. Maar hoe? Transformational Presence laat je zien en ervaren hoe; met een krachtige aanpak en eenvoudige, praktische tools. Wil je het ervaren en direct stappen zetten? Neem dan deel aan onze introductieworkshop op 7 februari 2019, in Baarn.

Transformational Presence is gebaseerd op het gedachtegoed van Alan Seale, schrijver, internationaal coach en spreker en oprichter van The Center for Transformational Presence. Het biedt je de leiderschapscapaciteiten die nodig zijn in de 21e eeuw.

Lees meer

Mocht je aan het eind van de workshop enthousiast zijn en je écht willen bekwamen in de Transformational Presence aanpak dan bieden we je aan het eind de mogelijkheid om je in te schrijven voor ons 5-daagse Transformational Presence Leiderschap & Coaching Programma op 15/16 maart, 5/6 april en 19 april 2019, met een aantrekkelijke korting.

Meer informatie: Transformational Presence Leiderschap & Coaching Programma.